top of page

Schiedel-valmispiiput

Jos haaveilet uudesta savupiipusta tai haluat korjata nykyisen savupiippusi, autamme sinua toteuttamaan haaveesi. Paloturvalliset valmispiiput ovat ratkaisu piippuasioissa. Valikoimastamme löydät savupiiput kaikkiin kohteisiin.

Schiedelin valmispiiput ovat äärimmäisen paloturvallisia ja markkinoiden testatuimpia. Valikoimasta löytyy kestosuosikiksi muodostunut harkkopiiput sekä paloturvalliset teräspiiput eli kevyt hormit.

Harkkkopiippu

Harkkopiippujen kestosuosikeiksi ovat muodostuneet: Kolmikerrospiippu Rondo Plussan, sekä edistyksellisen hohkakivihormi Isokernin nopealla toimituksella. 


Harkkopiippu on loistava ja monipuolinen ratkaisu miltei joka kohteeseen, tulisijan tyypistä ja mallista riippumatta.. Schiedel harkkohormeja löytyy kattavassa valikoimassa eri hormikokoja. Löydät varmasti oikean koon kohteeseesi.  Valikoimasta löydät myös äärimmäisen käytännölliset ja tilaa säästävät tupla- ja triplahormit, sekä edistyksellisen Rondo Air -korvausilmahormin.


Teräspiippu

Testatut ja CE-merkityt, paloturvalliset teräspiiput eli kevythormit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Eristetyissä hormijaksoissa on kovia lämpötiloja kestävä sintraantumaton keraaminen eriste, joka säilyttää muotonsa käytössä. Koko- ja värivaihtoehtoja on useita.


Teräspiippuja löytyy sileäpintaisena ja täysin pannattomana teräshormina sekä omalla ilmakanavalla. Autamme löytämään parhaat piippuratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti.

bottom of page