top of page

Verhokiskot

Verhokiskoilla tyylikkyyttä, toimivuutta ja tunnelmaa: Tuomme kotiisi laadukkaat kotimaiset verhokiskot, jotka mukautuvat tarpeisiisi.

Luo tyylikäs ympäristö, joka huokuu hotellimaista tunnelmaa. Verhojen avulla voit myös hallita tilojen valoisuutta ja suojata ne uteliailta katseilta, jotta voit nauttia olostasi täysin siemauksin.

Onko kotisi tai liiketilasi sisustuksessa vielä jotain puuttuvaa?
Onko verhojen ripustaminen ja säätäminen aiheuttanut sinulle harmaita hiuksia?

Haluaisitko tyylikästä hotelli tunnelmaa?
Haluaisitko luoda omia tiloja verhojen avulla kenties suojaa katseilta tai auringonvaloilta?
Kaikki nämä onnistuu laadukkaiden verhokiskojen avulla. Jos kaipaat ripauksen ylellisyyttä ja helppoutta, voit valita moottorikäyttöiset verhokiskot.

Miksi valita verhokiskot?

Verhokiskot tarjoavat monipuolisuutta, tyyliä ja käytännöllisyyttä kaikkiin tiloihin. Meillä on ratkaisu jokaiseen tarpeeseen:


Valinnanvaraa koossa ja malleissa: Verhokiskoja on saatavilla eri korkeuksilla: 10 mm, 25 mm, 60 mm ja 95 mm. Voit valita joko 1-uraiset tai 2-uraiset kiskot riippuen siitä, haluatko ripustaa verhot yhteen tai kahteen riviin.


Lippavaihtoehto lisää siisteyttä: Halutessasi voit valita verhokiskot lipalla, jolloin kisko ja koukut/nipistimet pysyvät piilossa ja kaikki näyttää siistiltä ja huolitellulta.


Mittatilaus ja helppo asennus: Unohda standardikoot – tarjoamme mittatilausratkaisuja, jolloin saat juuri sinun tilaasi sopivat kiskot. Kiinnitys on vaivatonta joko katto- tai seinäkannakkeilla.


Valmiiksi varusteltu mukavuus: Kaikkiin kiskoihin on saatavilla valmiiksi liu'ut, koukut tai nipistimet, ja tarvittaessa urakohtaiset stopparit varmistaaksesi, että verhot liikkuvat sujuvasti ja pysyvät paikallaan juuri haluamassasi kohdassa.


Älyratkaisut vaivattomuutta arvostaville: Jos haluat täysin moottoroidun älyratkaisun, sekin on mahdollista. Voimme toteuttaa verhokiskot moottoroituna joko omalla virtalähteellä tai akulla, ilman tarvetta erillisille sähkövedoille.


Kun helppous, tyyli ja toiminnallisuus ratkaisevat, verhokiskot ovat vastaus. Jätä verhojen säätämisen ja ripustamisen murheet taaksesi ja luo tilaasi tai liiketilaasi uutta ilmettä verhokiskojen avulla. Anna kodillesi tai liiketilallesi se viimeinen silaus, joka tekee siitä täydellisen.


Pyydä tarjous verhokiskoista jo tänään!


Jätä tarjouspyyntö täyttämällä lomake.


Lähetämme alustavan tarjouksen sähköpostiisi. Jos tarjouksen tekeminen tarvitsee tarkennusta, soitamme sinulle tai lähetämme lisäkysymyksen sähköpostiisi.


Lopullinen tarjous muodostuu, kun varmistetaan mitat, materiaalit ja oikea tuotevalinta.

bottom of page