top of page

Verhokiskot

Kauniisti laskeutuvien verhojen salaisuus ovat laadukkaat verhokiskot, jotka valmistetaan määrämittaisina juuri sinulle ja sinun käyttötarpeisiisi.

Suomessa valmistetut laadukkaat verhokiskot viimeistelevät ja niputtavat verhot kauniisti tilan kuin tilan. Halusitpa tyylikästä hotelli tunnelmaa, tai luoda omia tiloja verhojen avulla, suojaa katseilta tai auringonvaloilta, kaikki nämä onnistuu laadukkaiden verhokiskojen avulla. Jos kaipaat ripauksen ylellisyyttä ja helppoutta, voit valita moottorikäyttöiset verhokiskot.

Verhokiskoja on saatavilla eri korkuuksilla 10-, 25, 60 ja 95 mm ja valittavissasi on joko 1- tai 2-uraisia verhokiskot riippuen halutaanko tilaan verhoja yhteen vai kahteen riviin. Verhokiskot voidaa valmistaa lipalla, jolloin lippa peittää kiskon ja koukut/nipistimet siististi.


Kiskot ovat mittatilaustuotteita, jolloin ne valmistetaan aina määrämittaan.  Kiskot voidaan kiinnittää joko katto- tai seinäkannakkeilla. Kaikkiin kiskoihin on saatavilla valmiiksi varusteltuna liu’ut, koukut tai nipistimet sekä tarvittaessa ura kohtaiset stopparit.


Kun helppous ratkaisee, silloin verhokiskot voidaan toteuttaa täysin moottroituna älyratkaisuna, joko omalla virtalähteellä tai akulla, ilman erillisiä sähkövetoja. Autamme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti.

bottom of page