top of page

Aurinkopurjeet

Aurinkopurje tai terassipurje on ilmava ja tyylikäs aurinkosuoja, jolle löytyy lukuisia käyttötarkoituksia

Näyttävät aurinkopurjeet, purjemarkiisit ja terassimarkiisit ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Upeasti muotoillut aurinkopurjeet kohentavat rakennuksen yleisilmettä tarjoten samalla suojaa polttavilta auringonsäteiltä.

Tuotteet on valmistettu pohjolan olosuhteet huomioiden. Parhaat materiaalit kankaissa ja lisävarusteissa sekä vahvat reunasaumaukset ja kiinnikkeet kestävät taatusti säänvaihteluja.


Perusmalleja on kuusi ja monipuolisia käyttökohteita lukuisia. Aurinkopurje voidaan tehdä mittatilaustyönä terassiisi sopivaksi tai suunnitella täysin uniikki purjemuoto. Muotoja ja kokovaihtoehtoja on runsaasti – suurin tehty aurinkopurje on 250 m2!


Aurinkopurjeen hankintaa suunnitellessa on tärkeää miettiä sijoituspaikka, kiinnitysmahdollisuudet ja noin 30 asteen kallistuskulman toteutuminen. Aurinkopurjeet avataan ja suljetaan köysivinssillä tai moottorilla. Suljettuna aurinkopurje on ilmassa rullalla kiinnitysmekanismin varassa. Tarvittaessa purje tulee olla irrotettavissa helposti. Purjetta ei kannata jättää koko kesäksi sään armoille, sillä se rasittaa myös kiinnitysrakenteita.


Autamme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti.

bottom of page