top of page

Ikkunamarkiisit

Ikkunamarkiisilla pidät sisätilat viileinä kaksi kertaa paremmin kuin perinteinen rullaverhon tai sälekaihtimen avulla yhtään kilowattia kuluttamatta!

Ulkopuolelle asennettavat ikkunamarkiisit sopivat erityisen hyvin liiketiloihin ja asuinrakennuksiin, joissa on jäähdyttävä ilmanvaihto. Jäähdytys voi kuluttaa lähes yhtä paljon energiaa kuin lämmittäminen, ja ikkunamarkiisien avulla jäähdytyksen energiantarve voi laskea jopa 90 %!

Ikkunamarkiisin energiasäästöt tuntuvat myös talvella. Se estää lämpöä säteilemästä ulos, ja lämmityksen tarve vähenee. Ikkunamarkiisit ovat edullisin ja vaivattomin tapa vaikuttaa kodin tai liikehuoneiston energiankulutukseen ja viihtyisyyteen.

Ikkunamarkiisit tuovat rakennukseen aivan uuden ilmeen ja oikein valitun kankaan avulla markiisi sulautuu kauniisti rakennuksen julkisivuun. Ikkunamarkiisi kannattaa valita käyttökohteen mukaan. Markiisi on saatavana koteloituna tai ilman koteloa. Ikkunamarkiisi voidaan säätää moottorilla, veivillä tai nauhalla riippuen markiisityypistä ja kohteesta.


Ikkunamarkiisin valinta tehdään ikkunan koon ja käyttötarpeen mukaan. Saatavilla neljää erityyppistä ikkunamarkiisia mittojen mukaan. Ikkunamarkiiseja voidaan säätää kaukosäätimellä, veivillä tai nauhalla.


Ikkunamarkiisi valmistetaan aina 100 % akryylikankaasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 150 eri kangasvaihtoehtoa, mm. raidallisena ja yksivärisenä.


Autamme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti.

bottom of page