top of page

Parvekekaihtimet

Kotimaisilla parvekekaihtimillamme muutat parvekkeesi monipuoliseksi tilaksi. Olipa kyseessä aurinkoinen aamukahvi, rauhallinen lukuhetki tai illallinen auringonlaskussa, tarjoamme ratkaisun, joka tekee jokaisesta hetkestä erityisen.

Onko parvekkeesi muuttunut kesän auringon alla liian kuumaksi oleskelupaikaksi?
Tai kaipaatko yksityisyyttä naapurien katseilta?

Haluaisitko viettää aikaa parvekkeellasi ilman, että kuumuus tai ohikulkijoiden katseet häiritsevät?
Kenties haluaisit saada parvekkeestasi viihtyisän tilan ja toimii keväästä pitkälle syksyyn viihtyisänä toisena olohuoneena?

Me ymmärrämme parvekkeen käytön haasteet ja olemme täällä tarjotaksemme sinulle täydellisen ratkaisun. Tutustu ainutlaatuisiin parvekekaihtimiimme ja huomaa kuinka voit nauttia parvekkeestasi täysin siemauksin.

Kohtaamasi haasteet:


Kuumuus ja Liika Valo: Kesäpäivinä aurinko voi tehdä parvekkeestasi kuin uunin. Päivänvalo voi myös olla liian voimakasta, häikäisten ja vaikeuttaen rentoutumista.


Yksityisyyden Puute: Naapurit ja ohikulkijat saattavat rajoittaa oleskeluasi parvekkeella. Kaipaatko omaa rauhaa ja tilaa?


Monipuolisuuden Tarve: Parvekkeesi on ainutlaatuinen – sinun tarpeitasi ja mieltymyksiäsi varten haluat monipuolisen valikoiman kaihtimia.


Miksi parvekekaihtimemme ovat Sinulle:

Scree-kaihtimet: Ratkaisu auringon kuumuuteen ja liialliseen valoon. Scree-kaihtimet suodattavat valon pehmeästi ja vähentävät lämpöä tehokkaasti, jolloin voit nauttia parvekkeestasi viilentävässä varjossa.


Kangaskaihtimet - Alhaalta Ylös / Ylhäältä Alas: Täydellinen yksityisyyden hallintaan ja valon säätöön. Voit nostaa kaihtimen alhaalta ylös tai laskea sen ylhäältä alas tarpeesi mukaan. Säädettävyys antaa sinulle täyden kontrollin parvekkeesi tunnelmasta.


Paneeliverhot: Modernia tyylikkyyttä ja monipuolisuutta. Paneeliverhoilla voit luoda erottelua tilaan sekä suojata auringolta. Valitse laajasta värivalikoimasta ja löydä oma tyylisi. 


Lamellikaihtimet: Minimalistista ja modernia. Lamellikaihtimet tarjoavat puolittaisen näkösuojuksen samalla säilyttäen esteettisen ilmeen. Ihanteellinen valinta moderneille parvekkeille.


Neljä syytä miksi hankkia parvekekaihtimet:


Räätälöityjä juuri sinulle: Kaikki tuotteemme ovat mittatilaustuotteita, koska jokainen parveke on erilainen. Jokainen parvekekaihdin toteutetaan sinun toiveidesi mukaisesti ja voikoimamme antaa sinulle mahdollisuuden valita täsmälleen tarpeitasi vastaava kaihdinmalli. Autamme sinua myös aina suunnittelusta toteutukseen. 


Laatu: Tuotteemme ovat suunniteltu kestämään – valmistettu laadukkaista materiaaleista ja huolellisesta työstä. Annamme kaihtimillemme 5 vuoden takuun. Lisäksi muoviosat ovat kuluvia materiaaleja ja siksi valikoimastamme löytyy kaihtimiin varaosia. 


Mukavuus: Säädettävät kaihtimet tarjoavat sinulle täydellisen valon ja yksityisyyden hallinnan ilman vaivaa. Parvekekaihtimien kankaan värillä on vaikutustan lämmönsääntelyn lopputulokseen. Vaaleat värit heijastavat auringonvaloa enemmän, kun taas tummemmista väreistä näkee paremmin läpi. Lupaamme, että jokaiselle löytyy oikea ratkaisu.


Tyylikkyys: Parvekekaihtimet eivät ainoastaan ratkaise haasteitasi, vaan myös lisäävät parvekkeesi visuaalista houkuttelevuutta.


Nyt on aika muuttaa parvekkeesi käytettäväksi tilaksi, jossa voit nauttia jokaisesta hetkestä.


"Hyvä ja ystävällinen palvelu. Aikaisemmin sälekaihtimet kaikkiin ikkunoihin. Nyt lasitetulle parvekkeelle kaihtimet. Suosittelen👍" -Anneli


Pyydä tarjous terassimarkiisista!


Jätä tarjouspyyntö täyttämällä lomake.


Lähetämme alustavan tarjouksen sähköpostiisi. Jos tarjouksen tekeminen tarvitsee tarkennusta, soitamme sinulle tai lähetämme lisäkysymyksen sähköpostiisi.


Lopullinen tarjous muodostuu, kun varmistetaan mitat, materiaalit ja oikea tuotevalinta.

bottom of page