top of page

Parvekekaihtimet

Luo parvekkeestasi toinen olohuone erilaisten parvekekahtimien avulla! Kaihtimilla luot parvekkeelle kodikkuutta, tunnelmaa ja ennen kaikkea suojaa auringolta ja katseilta.

Läpinäkyvästä Screen-kankaasta valmistetut rullakaihtimet poistavat tehokkaasti kuumuuden, mutta eivät maisemaa. Myös kankaalla ja sen tiheydellä on väliä! Mitä tiheämmän kankaan valitset, sitä paremman ja tehokkaamman suojan auringonvalolta saat.

Parvekekaihtimien kankaan värin valintaa kannattaa miettiä, sillä värillä on vaikutusta lämmönsääntelyn lopputulokseen. Vaaleat värit heijastavat auringonvaloa enemmän, kun taas tummemmista väreistä näkee paremmin läpi. Lupaamme, että jokaiselle löytyy oikea ratkaisu. 


Kaikki rullakaihtimet valmistetaan mittatilauksena, sillä kaihtimen leveys sekä niiden määrä muodostuu aina parvekkeen koon mukaan. Screen-kankaat ovat erittäin monikäyttöisiä ja ne ovat helppo pitää puhtaana.


Saatavilla on myös liukukaihtimia, joissa rullakaihdinjärjestelmällä saadaan liu’utettua kaihdin pois avautuvan parvekeikkunan edestä sekä paneeliverhoja, jotka soveltuvast ulkokäyttöön.


Autamme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti.

bottom of page