top of page

Sälekaihtimet

Auringonvalolta, katseelta tai molemmilta suojaan helposti sälekaihtimien avulla kotiin, toimistoon, mökille tai vaikka julkitiloihin. Autamme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinulle!

Sälekaihtimet ovat ratkaisu sinulle, joka etsit helppoa, yksinkertaista ja tyylikästä suojaa tilaan kuin tilaan. Sälekaihtimet suojaa tehokkaasti auringonvalon haitoilta, katseilta tai toimii vaikka tilanjakajana.

Sälekaihtimien avulla voi sisustaa yksilöllisesti ja millilleen mittojen mukaan. Valittavana on runsaasti materiaali- ja värivaihtoehtoja sekä useita sälelevyksiä: 16 mm, 25 mm, 35 mm ja 50 mm.


Kaihtimen saa yksi- tai monivärisenä, pinta on joko matta, kiiltävä tai metallihohtoinen. Sälekaihtimen ylä- ja alalistat sekä nauhojen värit on mahdollista sävyttää säleisiin sopiviksi.


Sälekaihtimen säätimeksi voi valita perinteisten narujen ja säätötangon sijaan modernin Safir-säätimen, joka on myös turvallinen valinta varsinkin lapsiperheeseen. Safir-säädin kokoaa sälekaihtimen narut siististi piiloon, jolloin vältytään roikkuvilta naruilta.


Mittatilaustyönä valmistettavat sälekaihtimet voidaan muotoilla ikkunan mukaan erilaisiin ikkunoihin - vaikka epäsymmetrisiin ja jopa pyöreisiin kohteisiin. Sälekaihtimet voidaan asentaa ikkunan pintaan tai ikkunan väliin. Autamme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti.

bottom of page