top of page

Sälekaihtimet

Kotimaisilla sälekaihtimilla aurinkosuojaus, häikäisynesto ja yksityisyys samassa paketissa:

Tavoittele täydellistä kodin mukavuutta sälekaihtimillamme, jotka suojaavat kodin sisustusta auringon vaikutuksilta, varjelevat silmiäsi häikäisyltä ja takaavat huolettoman yksityisyyden.

Onko kotisi valaistus ja yksityisyys ollut pohdinnan alla?
Oletko kyllästynyt liialliseen auringonpaisteeseen, uteliaisiin katseisiin naapurustosta ja unettomiin aamuihin aikaisen auringon vuoksi?

Haluaisitko tyylikkään ja yksinkertaisen ratkaisun suojaamaan ikkunoista tulevaa auringon säteilyä?
Kenties haluisit suojaa häiritseviltä katseilta ja ohikulkijoilta?
Älä huoli, olemme täällä auttamassa sinua.

Miksi sälekaihtimet ovat Sinulle?

Kuvittele hetki, että voisit hallita täydellisesti valon määrää ja yksityisyyttä kodissasi. Sälekaihtimet tarjoavat sinulle tämän mahdollisuuden ja paljon enemmän:


Räätälöitynä juuri sinulle: Kaikki tuotteemme ovat mittatilaustuotteita. Jokainen sälekaihdin toteutetaan toiveidesi mukaisesti. Valittavana on runsaasti värivaihtoehtoja sekä useita sälelevyksiä: 16 mm, 25 mm, 35 mm ja 50 mm. Sälekaihtimen ylä- ja alalistat sekä nauhojen värit on mahdollista sävyttää säleisiin sopiviksi. Mittatilaustyönä valmistettavat sälekaihtimet voidaan muotoilla ikkunan mukaan erilaisiin ikkunoihin - vaikka epäsymmetrisiin ja jopa pyöreisiin kohteisiin. Sälekaihtimet voidaan asentaa ikkunan pintaan tai ikkunan väliin. Autamme sinua suunnittelusta aina toteutukseen asti. 


Laadukkaat materiaalit: Kotimaiset sälekaihtimet valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja kaikkiin sälekaihtimiin annetaan 5 vuoden takuu. Koska muoviosat ovat kuluvia osia ja vahinkoja voi käydä, tuotteisiimme on saatavilla runsaasti varaosia. Aina ei tarvitse ostaa uutta!


Energiatehokkuus: Sälekaihtimet eivät pelkästään lisää kodin mukavuutta, vaan myös auttavat säästämään energiaa. Voit säätää säleitä niitä niin, että kuumuus pysyy poissa kesäisin.


Tyylikäs Ilme: Sälekaihtimet ovat enemmän kuin vain käytännöllinen ratkaisu. Ne tuovat kotiisi tyylikkään ja modernin ilmeen, joka täydentää sisustuksesi ja lisää kodin arvoa. Sälekaihtimen säätimeksi voi valita perinteisten narujen ja säätötangon sijaan modernin SafirPlus-säätimen, joka on myös turvallinen valinta varsinkin lapsiperheeseen. SafirPlus-säädin kokoaa sälekaihtimen narut siististi piiloon, jolloin vältytään roikkuvilta naruilta.


Säädettävä Valaistus: Voit säätää sälekaihtimien säleitä helposti ja tarkasti. Halutessasi voit saada pehmeän ja hämyisen valaistuksen tai tarvittaessa päästää runsaasti luonnonvaloa sisään.


Yksityisyyden Suojaa: Naapuruston uteliaat katseet eivät enää häiritse sinua. Sälekaihtimet mahdollistavat sinulle täydellisen kontrollin siitä, kuinka paljon voit nähdä ulos ja kuinka paljon muut voivat nähdä sisään.


Sälekaihdin on juuri Sinulle, joka hakee täydellistä kodin mukavuutta sälekaihtimillamme, jotka suojaavat kodin sisustusta auringon vaikutuksilta, varjelevat silmiäsi häikäisyltä ja takaavat huolettoman yksityisyyden. Mikä on mukavampaa kuin koti, jossa voit vain keskittyä olemiseeen!


"Hyvä ja ystävällinen palvelu. Aikaisemmin sälekaihtimet kaikkiin ikkunoihin. Nyt lasitetulle parvekkeelle kaihtimet. Suosittelen👍" -Anneli


Pyydä tarjous sälekaihtimista! 


Jätä tarjouspyyntö täyttämällä lomake.


Lähetämme alustavan tarjouksen sähköpostiisi. Jos tarjouksen tekeminen tarvitsee tarkennusta, soitamme sinulle tai lähetämme lisäkysymyksen sähköpostiisi.


Lopullinen tarjous muodostuu, kun varmistetaan mitat, materiaalit ja oikea tuotevalinta.

bottom of page