top of page

ZIP-Screen kaihtimet

Kuvittele kuinka voit nauttia sisällä upeasta maisemasta kahvikupin äärellä ja samalla nauttia erinomaisesta näkösuojasta sekä säästää selvää rahaa. Zipscreen -kaihdin on yksi energiatehokain ratkaisu aurinkosuojakseen, missä maisema ei peity mutta näkösuoja on erinomainen.

Zipscreen on aurinkosuoja, jolla lämpö ja auringonsäteily pysäytetään ulkopuolelle jopa 85%. Zipscreen on ulkopuolelle sijoittava, pystysuunnassa liikkuva ja läpinäkyvä aurinkosuoja.

Ikkunan ulkopuolinen zipscreen on aina moottorikäyttöinen. Zipscreenkaihtimen zip-kiinnityksen ansiosta kangas pysyy tiukasti paikallaan myös tuulisissa olosuhteissa. Screenkaihtimet ovat aina yksilöllisiä mittatilaustuotteita, joihin on saatavilla useita kangasvaihtoehtoja.


Miksi valita Zipscreen -kaihdin?


  • Kun haluat, että luonnonvalo saa tulvia sisään, Zipscreen on täysin läpinäkyvä sisältä ulospäin.

  • Et halua pimentää sisätiloja.

  • Kun etsit energiatehokasta suojaa auringon kuumuudelta ja häikäisyltä. Screenkaihdin pysäyttää auringon säteilystä jopa 85% riippuen kangasvalinnasta. Pääsääntöisesti rakennuksen ulkopuolisiin aurinkosuojiin suositellaan tummia kankaita. Tällöin saavutetaan mahdollisimman suuri suoja auringonvalon häikäisyyn.

  • Kun haluat lisätä asumismukavuutta ja säästää jäähdytyskuluissa sekä estää tekstiilejä haalistumasta.

  • rakennuksissa erityisen laajoja ikkunapintoja voidaan saavuttaa jopa 6 metrin peittävyys


Autamme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti

bottom of page