top of page

Paneeliverhot

Paneeliverhoilla voit luoda tilaan tunnelmaa ja rajata tiloja tai miksipä ei tehdä paneeliverhoista vaikka sivuun vedettävää liukuovea! Vain mielikuvitus rajana. Paneeliverhot valmistetaan määrämittaisina juuri sinulle ja sinun käyttötarpeisiisi sopivaksi.

Paneeliverhot ovat oiva ratkaisu isoillekin pinnoille. Paneeliverhot voidaan valmistaa monesta eri kankaasta jolloin jokaisen paneelin voi halutessaan eri materiaalista tai väristä. Valikoimasta löytyvät myös palosuojatut kankaat niin julkisiin tiloihin kuin koteihin sekä sisustukselliset, pimentävät tai screen-kankaat. Oikealla kangasvalinnalla on myös merkittävä akustoiva vaikutus.

Valikoimasta löytyy 2-, 3-, 4- ja 5-uraiset paneeliverhokiskojärjestelmät, jotka suunnitellaan kokonaisuudeksi yhdessä asiakkaan kanssa. Paneeliverhot asennetaan joko seinä- tai kattokiinnityksellä. 


Valmiiseen kiskoon voidaan yhdistää One touch -säätömekanismi, joka niputtaa paneelit sivulle kauniisti säätötangon avulla.  


Paneeliverhojen värivaihtoehdot ovat samat kuin rullaverhokankaissa, jolloin valittavanasi on laaja kirjo yksivärisä että kuviollisia kankaita.


Autamme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti.

bottom of page