top of page

Rullakaihdin/
Rullaverho

Kotimaisilla rullakaihtimilla inspiroiva sisäilma, inspiroiva elämä!

Positiiviset ympäristövaikutukset näkyvät hyvinvoinnissasi. Rullakaihtimillamme päästät sisään juuri sen verran valoa kuin tarvitset, mikä luo inspiroivan ja raikkaan ilmapiirin, joka auttaa sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä kotona.

Onko kotisi valaistus ja yksityisyys tuottaneet sinulle haasteita?
Onko vaikea saada unenpäästä kiinni kesäaikaan, kun makuuhuone ei ole tarpeeksi pimeä?
Onko haastavaa löytää verhoja, jotka eivät peitä kaunista maisemaa mutta suojaa häikäisyltä?

Haluaisitko luoda täydellisen pimeyden, jotta voit nauttia rauhallisista ja virkistävistä unista?
Haluaisiko säästää energiaa ja ylläpitämään miellyttävää sisäilman?
Eikö olisi mahtavaa löytää ratkaisu, joka tarjoaa sekä käytännöllisyyttä että tyylikkyyttä?
Tässäpä sinulle ratkaisu – Rullakaihtimet!

Miksi Rullakaihtimet ovat Sinulle?

Kotimaiset rullakaihtimet tarjoavat monipuolisen ja tyylikkään tavan hallita valoa ja yksityisyyttä. Miksi juuri rullakaihtimet ovat sinulle täydellinen valinta?


Räätälöityjä juuri sinulle: Kaikki tuotteemme ovat kotimaisia mittatilaustuotteita. Jokainen rullakaihdin toteutetaan sinun toiveittesi mukaisesti. Rullakaihtimet valmistetaan millilleen oikean kokoisena sekä monipuolisesta kangasvalikoimasta löydät varmasti kotiisi sopivat, oli kyse pimentävistä, akustiikka-, Screen- ja projektikankaista. Autamme suunnittelussa aina toteutukseen asti.


Laadukkaat materiaalit: Rullakaihtimen mekanismit ovat laadukkaita ja suorituskykyisiä ja ne ovat turvavallisia käyttää, sillä kaikki ketjukäyttöiset kaihtimet varustetaan lapsiturvamekanismilla. Lisäksi annamme tuotteillemme 5 vuoden takuun. Muoviosat ovat kuluvia, joten meiltä löytyy rullakaihtimiin hyvin varaosia. 


Räätälöitävä Valon Määrä sekä energiatehokas: Rullakaihtimien avulla voit helposti säätää huoneen valaistusta haluamallesi tasolle. Olipa kyse sitten täysin pimennyskankaasta makuuhuoneeseen, puolipimennys- tai läpinäkyvästä Screen-kankaasta olohuoneeseen, voit räätälöidä valon määrän tarpeidesi mukaan. Valitsemalla Alumiinitaustaisen rullakaihtimen, saat pidettyä kuumuuden loitolla sisätiloista ja sisäilma ei tarvitse liiallista jäähdytystä. 


Yksityisyyden Suojaa: Rullakaihtimet tarjoavat erinomaisen yksityisyyden suojan. Voit säätää niitä niin, että saat tarvittaessa täydellisen näkösuojan ulkopuolisilta katseilta.


Tyylikäs Ulkonäkö: Rullakaihtimet eivät ainoastaan tarjoa käytännöllisyyttä, vaan ne myös parantavat huoneesi ulkonäköä sekä akustiikkaa. Laaja valikoima värejä ja kankaita mahdollistaa harmonisen yhteensovituksen olemassa olevan sisustuksen kanssa.


Helppo Käyttö: Rullakaihtimien säätäminen on helppoa ja vaivatonta. Voit valita perinteisen ketjumekanismin tai modernimman vaihtoehdon, kuten moottoroidun säätämisen kaukosäätimellä. Moottoroidut versiot ovat saatavilla joko omalla virtalähteellä tai akulla, ilman erillisiä sähkövetoja.


Rullakaihdin on juuri Sinulle, joka haluat monipuolisen ja tyylikkään tavan hallita valoa ja yksityisyyttä, rakastat hyviä yöunia tai haluat nauttia kauniista maisemista ilman auringosta tulevaa häikäisyä. 


"Screen verhojen sekä verhokiskojen tilaus ja asennus onnistui vaivattomasti. Omistajien asiantuntijuus korostui sekä erottui muista yrityksistä vaihtoehtoja miettiessämme."-Soile


Pyydä tarjous terassimarkiisista!


Jätä tarjouspyyntö täyttämällä lomake.


Lähetämme alustavan tarjouksen sähköpostiisi. Jos tarjouksen tekeminen tarvitsee tarkennusta, soitamme sinulle tai lähetämme lisäkysymyksen sähköpostiisi


Lopullinen tarjous muodostuu, kun varmistetaan mitat, materiaalit ja oikea tuotevalinta.

bottom of page