top of page

Lamellikaihtimet

Lamellit toimivat verhoina tai esimerkiksi huoneen jakajana antaen tilalle ilmettä, suojaa auringolta ja katseelta tai molemmilta juuri sinulle räätälöitynä ratkaisuna. Kotiin, toimistoon, mökille tai vaikka julkitiloihin.

Lamellikaihdin suodattaa ja säätelee tehokkaasti auringonvaloa tai tarvittaessa pimentää kokonaan. Valon suuntaa ja voimakkuutta saat säädettyä helposti käsikäyttöisesti tai moottoroituna. Lamellien liikuteltavuus on helppoa suurillakin ikkunapinnoilla. Tiesithän, että lamelleja voidaan valmistaa myös epäsymmetrisiin ikkunoihin. Autamme valitsemaan kanssasi oikean kaihtimen sekä materiaalin tilaasi.

Lamellikaihtimia on saatavana eri värivaihtoehtoja ja leveyksiä: 89 ja 127 mm. Lamellikaihtimet voidaan valmistaa screen-kankaista, jolloin saat säilymään näkymän sisältä ulos, täysin pimentävinä, jolloin nukut taatusti pimeässä yövuoron jälkeen tai yöttömänä yönä. Pimennyslamellikaihdinta voidaan käyttää myös seuraavissa tiloissa; auditoriot, koulujen luokkahuoneet, kotiteatterit tai kodin makuuhuoneet.Tiheämmät kankaat suodattavat auringonvaloa tehokkaammin. Vaaleat värit heijastavat auringonvaloa enemmän. Tummemmista väreistä näkee paremmin läpi.


Lamellikaihtimet asennetaan joko seinään tai kattoon. Kaikki kaihtimet valmistetaan mittatilauksena. Henkka ja Ellen neuvoo parhaat ratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti.

bottom of page