top of page

Terassimarkiisit

Terassimarkiisi tekee pihastasi viihtyisän ja miellyttävän oleskelupaikan, jossa vietät aikaa niin perheen kuin ystävien kanssa. Terassimarkiisilla luot pihallesi toisen olohuoneen.

Markiisi lisää terassin käyttöä joka säällä sekä pidentää pation tai terassin vuotuista käyttöaikaa. Markiisi suojaa sinut sekä kalusteet polttavalta ja haalistavalta auringonpaisteelta. Eri käyttötarkoituksiin ja erikokoisiin terasseihin kannattaa valita oikein suunniteltu ja mittojen mukaan valmistettu markiisi.

Terassimarkiisin kangas on aina 100 % akryylia. Kuituvärjäyksen ansiosta akryylikankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan sekä takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta terassimarkiisien ja piharatkaisuidemme valikoimasta löytyy yli 150 eri kangasvaihtoehtoa.


Terassimarkiisit saatavilla ajastuksella, kaukosäätöisenä ja sääautomatiikalla varustettuna. Terassimarkiisi voidaan avata ja sulkea joko perinteisellä veivillä tai helppokäyttöisellä kauko-ohjattavalla moottorilla. Moottoroitu markiisi voidaan lisäksi yhdistää täysin automaattiseen ohjaukseen, joka säätelee markiisia auringonvalon ja tuuliolosuhteiden mukaan ja tekee markiisin käytöstä entistä helpompaa, vaivattomampaa sekä turvallista. 


Terassimarkiisit saatavilla myös yrityksille ja julkisiin tiloihin. Yrityksen julkisivu on käyntikortti ja näyttävillä markiiseilla saadaan julkisivusta näyttävä joka houkuttelee asiakkaita. Markiiseihin voidaan myös painattaa yrityksen logo, jolloin yrityksen julkisivusta tulee entistä näyttävämpi kokonaisuus. 


Monipuolisesta valikoimastamme löydät eri markiiseja eri käyttökohteisiin, kuten kasettimarkiisit yms. Edustamme Lumeon ja Tamarin markiiseja.


Autamme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti.

bottom of page