top of page

Terassimarkiisit

Kotimaiset terassimarkiisit tekevät pihastasi viihtyisän ja miellyttävän oleskelupaikan, joka kutsuu viihtymään säällä kuin säällä.

Terassimarkiisimme luovat houkuttelevan ilmeen samalla suojaten sinua auringon säteiltä ja haittavaikutuksilta sekä sateelta, jotta voit jakaa ikimuistoisia hetkiä ystävien ja perheen kanssa.

Haluamme, että saat maksimoitua terassin käytön ja luoda viihtyisän ilmapiirin.

Etkö voi nauttia terassilla kahvia, kun aurinko porottaa liikaa?
Onko terassi ja terassikalusteet kuluneet ja haalistuneet auringosta?
Entä onko sinulla isoja ikkunoita, jotka imee itseensä lämmön ja sisällä on kuuma ja aurinko tekee heijastumia televisioon tai tietokoneeseen?

Haluatko suojaa auringolta, joka estää terassikalusteiden ja terassin kulumisen?
Haluatko nauttia television katselusta ilman häikäisyä tai nauttia viileämmästä kodista?
Haluatko saada säästöjä energiakuluissa?
Haluatteko nauttia terassistanne täysillä, säällä kuin säällä?

Miksi juuri meidän terassimarkiisi?– vastaus kaikkiin haasteisiinne:


Räätälöitynä juuri sinulle: Kaikki tuotteemme ovat mittatilaustuotteita. Jokainen markiisi toteutetaan sinun toiveesi mukaisesti ja autamme suunnittelusta aina toteutukseen asti.


Säätömahdollisuudet: Voitte säätää markiisin asentoa vaivattomasti eri sääolosuhteisiin sopivaksi. Olipa kyse sitten auringonpaisteesta, sateesta tai tuulesta, terassimarkiisimme mukautuu tarpeisiinne.


Helppokäyttöisyys: Veivikäyttöinen vaihtoehto tarjoaa perinteisen tunnelman ja helpon käytettävyyden. Moottorikäyttöisellä markiisilla taas voitte hallita markiisin asentoa kaukosäätimen avulla – yksi painike, ja terassistanne muuttuu hetkessä suojaiseksi keitaaksi.


Laadukas suunnittelu ja materiaalit: Kotimaiset markiisimme on suunniteltu kestämään aikaa ja säätä. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen valmistus takaavat pitkän käyttöiän ja tyylikkään ulkonäön. Terassimarkiiseilla on  5 vuoden takuu ja myös varaosia voidaan vaihtaa, jos sattuu, että markiisi vioittuisi esim. myrskysssä. Terassimarkiisin kangas on aina 100 % akryylia. Kuituvärjäyksen ansiosta akryylikankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan sekä takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta terassimarkiisien ja piharatkaisuidemme valikoimasta löytyy yli 150 eri kangasvaihtoehtoa.


Saat juuri sinulle räätälöidyn terassimarkiisin, joka suojaa haitallisilta UV-säteiltä ja liialliselta lämmöltä. Estämällä myös auringon säteet pääsemästä sisätiloihin, jolloin voit vähentää jäähdytystarvetta erityisesti kuumina kesäpäivinä. Tämä voi näkyä selvästi pienempinä energialaskuina. Laadukkaasti suunniteltu terassimarkiisi täydentää kotisi ulkonäköä ja antaa sille elegantin ilmeen.


"Ystävällinen palvelu, ammattimainen ote, minua kuunneltiin ja ehdotettiin vaihtoehtoja toiveideni mukaan. Asennettiin ammattitaidolla. Olen erittäin tyytyväinen". -Pirjo


PYYDÄ TARJOUS terassimarkiisista! 


Jätä tarjouspyyntö täyttämällä lomake.


Lähetämme alustavan tarjouksen sähköpostiisi. Jos tarjouksen tekeminen tarvitsee tarkennusta, soitamme sinulle tai lähetämme lisäkysymyksen sähköpostiisi.


Lopullinen tarjous muodostuu, kun varmistetaan mitat, materiaalit ja oikea tuotevalinta sekä mahdollinen asennus markiisille. 

bottom of page