top of page

Nordpeis-takat

Takkatulen ääressä rentoudut ja arjen kiireet unohtuu, vain sinä ja hiljainen takkatulen rätinä. Luo oma mielenrauhan keidas Nordpeisin scandinaavisilla takoilla, jotka saat sointumaan oman kodin väreihin sopivaksi.

Tulisija on enemmän kuin lämmönlähde. Yksityiskohdat, ympäristö ja laatu ovat myös tärkeitä elementtejä oikeaa takkaa valittaessa. Laajasta ja innovatiivisesta valikoimasta löytyy jokaiselle se oikea! Norjalaista kauneutta parhaimmillaan.

Kiertoilmatakat

Kiertoilmatakat koostuu takkakuoresta ja tulipesästä. Kuori toimitetaan valmiiksi soviteltuina betonielementteinä, joiden asennus on helppoa. Elementit voi päällystää laatoilla tai ne voi maalata toivotun värisiksi. Joidenkin mallien betoni on jo valmiiksi käsitelty eikä sitä tarvitse maalata. Kiertoilmatakkojen lämmönvapautumista voi pitkittää PowerStone -lämpömakasiinilla, joka on saatavilla kiertoilmatakkoihin lisävarusteena.


Varaavat takat

Nordpeisin Salzburgin varaavissa takoissa on erinomainen palotekniikka, joka takaa että puuta kuluu vähän ja palaminen on puhdasta. Lasiluukku pysyy myös kirkkaampana oikeanlaisella lämmityksellä. Takkojen luukut ovat vankkatekoisia ja pitää tulipesän kaasutiiviinä vuosienkin käytön jälkeen. Kaikki Salzburgin -takat voidaan liittää savupiippuun päältä, takaa tai sivulta. Takkaan voidaan tuoda paloilma ulkoa (lisävaruste).


Betonielementit valmistetaan käsityönä. Näiden asennus on nopeaa, vaivatonta ja siistiä, koska takan kasaaminen ei tarvitse laastia. Salzburg -takkojen varaava massa on on oliivikivestä valettu PowerStone-betoni, joka varaa lämpöä pitkäksi aikaa. Concrete ShapeStone -betonista valmistetut Salzburg-takat toimitetaan tehtaalta maalaamattomina. Asennuksen päätteeksi voit valita takan pinnoituksen ja värin ja tehdä takasta haluamasi näköisen. 


Kamiinat

Moderni ja vankkamuotoilu kuuluvat Nordpeisin puukaminoiden perinteisiin. Puukaminat tuottaa voimakasta lämpöä täyttäen samalla puhtaan palamisen ankarammatkin vaatimukset.  Lämmönsiirto teräskaminoissa tapahtuu kaksikuorisen seinän kautta, jolloin ilma pääsee kiertämään ja lämpö jakautumaan tasaisesti ympäri huonetta.  Kamina yhdistää kiertoilmatoiminnon ja säteilylämmön, jolloin tilaan saadaan miellyttävämpi ja tehokas lämpö, verrattuna perinteiseen valurautakaminaan.


Tulipesien verheilylevyinä käytetään vaaleaa, erityisen hienon liekkikuvieon antavaa Thermottea. Verhoilulevyt ovat kehitetty kestämään iskuja ja korkeita lämpötiloja mutta silti verhoilulevyjä on käsiteltävä varoen, lisäksi ne kuluvat ajan myötä.


Modernit puukaminat ovat helppo sijoittaa kotiin tai vapaa-ajan asuntoon sekä vie vain vähän tilaa. Kamiina on usein suunniteltu sijoitettavaksi nurkkaan, seinän viereen tai keskelle huonetta.


Tulipesät

Takan lämpöä tuottava ydin on tulipesä eli takkasydän. Tulipesän voi sijoittaa tehdasvalmisteisten kuorten sisälle tai tulipesän ympärille voidaan tehdä yksilölliset kuoret, juuri sellaisen, mistä aina olet haaveillut.


Monia mahdollisuuksia antava takkasydän antaa tulisijallesi persoonallisen ilmeen. Laajasta valikoimasta voit valita juuri sellaisen tulipesän, kuin unelmiesi takalta toivot. Nordpeis takkasydämmillä saat hyvän ja puhtaan polttotekniikan sekä kauniin tulenloimun ja miellyttävää lämpöä.


Ulkotulisijat

Nordpeis-ulkotulisija on kodikas lisä terassille tai puutarhaan. Se luo ihanaa tunnelmaa ja pitää sinut lämpimänä viileinä iltoina. Valikoimassa on kolme eri ulkotulisijaa, joista varmasti löydät mielesesi ratkaisun. 


Autamme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti.

bottom of page