top of page

Tuulisuojat

Tuuli/sääsuojalla saat suojaa ilman, että maisema peittyy mutta tuoden näkösuojaa sekä terassi ja terassikalusteet pysyvät hyvinä ympäri vuoden. Sääsuoja asennetaan terassin seiniksi tai grillikatoksen ikkuna-aukkoihin tai parvekkeelle korvaamaan lasitusta.

Lujarakenteinen sääsuoja soveltuu suurienkin terassien suojaksi. Sääsuoja valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti joko markiisi- tai screenkankaasta. Kankaan värin voi valita ympäristöön sopivaksi. Läpinäkyvä kaihdinkangas ei sulje näköalaa, joten oleilu terassilla on mukavaa myös tuulisella ja sateisella säällä antaen kuitenkin haluttua yksityisyyttä terassille.

Sääsuojan mekaaniset osat ovat pulverimaalattua alumiinia. Vakioprofiilin lisäksi sääsuojaan voi valita Sunset-alumiiniprofiilin, jonka ansiosta kaihdin voidaan lukita kiinni esimerkiksi kaiteeseen tai terassin lattiaan. Varmatoiminen ja helppokäyttöinen säätömekanismi takaa sääsuojan toimivuuden kaikkina vuodenaikoina. Säätömekanismin saa halutessaan myös moottorikäyttöisenä. Kun sääsuojaa ei tarvita, se nostetaan ylös osittain tai kokonaan.


Mittojen mukaan valmistettu sääsuoja on helppo asentaa itse, mutta halutessaan sääsuojat saa myös valmiiksi asennettuina.


Autamme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti.

bottom of page