top of page

Somfy-Älykoti

Helpota elämääsi älykodilla!

Sähkökäyttöisten kaihtimien, verhojen, markiisien asentaminen on ensimmäinen askel nautinnollisempaan kotielämään, mutta lisäämällä hieman ohjattavuutta, saat kodistasi kaiken hyödyn irti.

Shoot NEBA_Lukkien_2020_42.jpg

Somfy tukee sinua ensiaskeleissasi kohti älykotia 

Tacoma Switch älyohjain, kaukosäädin, älypuhelin, ääniohjaus, millä haluaisit ohjata kotisi älykkäitä kodinlaitteita? Ei hätää, voit ohjeilla halutessasi kaikilla vaihtoehdoilla.

Kun haluat ohjata kotisi kaikkia laitteita kuten valaistusta, ovia, portteja, lämmitystä, kameroita, hälytysjärjestelmiä ym. yhdellä järjestelmällä, on valintasi tällöin TaHoma switch. Tahoma ohjaa Somfyn ja sen kumppanien isojen tuotemerkkien tärkeitä kotivarusteita lisäten kotisi turvallisuutta, kohottaen energiatehokkuutta ja parantaen jokapäiväistä mukavuutta!

  • Tacoma Switch käyttö on HELPPOA ja se toimii WiFi -yhteydellä

  • Voit käyttää sovellus-, ääni- tai paikallisohjausta mieltymyksesi mukaisesti.

  • Tuote on pieni ja huomaamaton

Tule tututustumaan TaHoma switch älykotiratkaisuun myymäläämme!

Avoin ja skaalautuva älykoti 

TaHoma switch on yhteensopivana lähes 300 kotituotteen kanssa (Somfylta ja suurimmilta kotivarusteiden tuotemerkeiltä) TaHoma-kytkinlaite antaa saumattoman älykotikokemuksen.

Antaa käyttäjille mahdollisuuden ohjata kodin laitteita ääniavustimella, esim. Amazon AlexaGoogle Assistanttai Siri (yhteensopiva Apple HomeKitin kanssa). 

 

Natiivi-integroitujen io-homecontrol-, RTS- ja Zigbee 3.0 -käytäntöjen ja yhteensopivien pilvipalvelujen ansiosta Tahoma switch on laajeneva ratkaisu, johon voit lisätä laitteita mielesi mukaan.

bottom of page