top of page

Kangaskaihtimet

Energiatehokkuutta tyylikkäästi - Valitse duette kangas, ja saat enemmän kuin kauniin kaihtimen. Säädä huoneen valoisuutta ja lämpötilaa tarpeidesi mukaan, samalla vähentäen energiakustannuksia ja osoittaen huolenpitoa ympäristöstä.

Anna makuuhuoneellesi täydellinen pimennys kangaskaihtimillamme. Suunniteltu tarjoamaan syvää lepoa ja palautumista, voit herätä virkeänä joka aamu ja aloittaa päiväsi täynnä energiaa.

Onko kodissasi valon kanssa haasteita, jotka kaipaavat ratkaisua?
Tai ehkä yksityisyytesi ei ole ihan sellaisella tasolla kuin toivoisit?
Me ymmärrämme, että jokainen koti on erilainen, ja sen vuoksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi.

Kenties haluaisit...

Säilyttää tarvittava valon määrä samalla kun suojelet yksityisyyttäsi?
Käsitellä erimuotoisia ikkunoita ja kaltevia pintoja ilman, että tyyli kärsii?
Nauttia paremmista yöunista estämällä liikaa valoa makuuhuoneessa?
säästää energiaa ja ympäristöä?

Olemme kuunnelleet haasteitasi ja meidän ratkaisu on tarjoaa monipuolisuutta, toiminnallisuutta ja tyyliä.


Räätälöitynä juuri sinulle: Kaikki tuotteemme ovat mittatilaustuotteita. Jokainen kangaskaihdin toteutetaan sinun toiveittesi mukaisesti, sillä tiedämme, että jokainen koti ja sisustus on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme laajan valikoiman kangasmateriaaleja, värejä ja malleja, jotta voit luoda kotiisi täydellisesti sopivan ilmeen. Autamme Sinua aina suunnittelusta toteutukseen asti.


Laadukkaat materiaalit: Kotimaiset kangaskaihtimet ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä, siksi annamme tuotteillemme 5 vuoden takuun. Kaihtimet soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi lapsiperheisiin, sillä kahvakäyttöisissä kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää.


Soveltuvuus eri ikkunamuotoihin: Olipa ikkunasi sitten tavalliset, poikkeavat muotoiset, kaltevat tai kattoikkunat, meidän kangaskaihtimemme sopeutuvat saumattomasti erilaisiin ikkunamuotoihin, tarjoten sekä toiminnallisuutta, että tyyliä.


Pimennyskaihtimet unenlaadun parantamiseksi: Jos kaipaat rauhallisia yöunia, tarjoamme pimennyskaihtimia. Ne auttavat estämään liiallisen valon pääsyn makuuhuoneeseesi, luoden optimaaliset olosuhteet levolliseen uneen.


Energiatehokkuus ja ympäristötietoisuus: Valitsemalla energiatehokkaat Duette-kankaat, voit säästää energiaa, vähentää ääntä ja ympäristövaikutuksiasi. Kaksoiskennon ansiosta voit nauttia mukavasta lämpötilasta vuoden ympäri.


"Ystävällinen palvelu, ammattimainen ote, minua kuunneltiin ja ehdotettiin vaihtoehtoja toiveideni mukaan. Asennettiin ammattitaidolla. Olen erittäin tyytyväinen". -Pirjo


Nyt kun olet jakanut haasteesi, haluamme auttaa sinua löytämään parhaat kangaskaihtimet juuri sinun tarpeisiisi. Anna meidän olla osa kotisi muutosta kohti parempaa valonhallintaa ja yksityisyyttä.


Pyydä tarjous kangaskaihtimista!


Jätä tarjouspyyntö täyttämällä lomake.


Lähetämme alustavan tarjouksen sähköpostiisi. Jos tarjouksen tekeminen tarvitsee tarkennusta, soitamme sinulle tai lähetämme lisäkysymyksen sähköpostiisi.


Lopullinen tarjous muodostuu, kun varmistetaan mitat, materiaalit ja oikea tuotevalinta.

bottom of page