top of page

Kangaskaihtimet

Energiatehokkain vaihtoehto kotisi sisäikkunoiden suojaamiseen myös poikkeavan muotoisiin, kalteviin sekä kattoikkunoihin.

Kangaskaihtimilla voit luoda kevyemmän peittävyyden, jolloin valo osittain läpäisee tilan tai valita kokonaan pimentävän, jolloin yöunet eivät häiriinny valosta. Lisäksi kangaskaihtimien värimaailma puhuttelee skandinaavista desinginia.

Kangaskaihtimet ovat tyylikäs ja sisustuksellinen vaihtoehto antamaan suojaa ikkunoihin. Kangaskaihtimilla pystytään luomaan joko kevyempää peittävyyttä, jolloin valo osittain läpäisee tilan tai voidaan saavuttaa täydellinen pimeys, jolloin yöunet eivät häiriinny valosta. 


Eri mekanismivaihtoehdoilla kaihdinta voidaan säätää alhaalta ylös tai ylhäältä alas tai vaikka molemmista suunnista yhtäaikaa. Halutessasi voit jättää ikkunan yläosan avoimeksi ja alaosaan jää kangaskaihdin antamaan suojaa. Kaihtimet soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi lapsiperheisiin, sillä kahvakäyttöisissä kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää.


Kangaskaihdin on myös erittäin energiatehokas ratkaisu, sillä Duette-kankaan® -kankaan avulla voidaan luoda ikkunaan ilmatasku, joka eristää ääntä ja lämpöä.


Autamme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti.

bottom of page