top of page

Tervetuloa! 
Luomme Unelmiesi Kodin Tarinaa Yhdessä

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita ja palveluita, jotka tekevät kodistanne kauniimman, toimivamman ja mukavamman paikan elää. Meidän intohimomme on auttaa teitä löytämään juuri ne oikeat ratkaisut, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiinne.

Tarjoamme monipuolista valikoimaa tuotteita, kuten kaihtimia, markiiseja, tulisijoja ja autotallinovia, jotka on suunniteltu tyylikkyyden ja käytännöllisyyden yhdistelmäksi. Kaikki tuotteemme ovat saatavilla mittatilaustuotteina, jotta voimme taata niiden täydellisen sovituksen ja toimivuuden juuri teidän tilaanne. Laadukas suunnittelu, mittaus ja asennuspalvelu takaavat, että lopputulos ylittää odotuksenne joka kerta.

Uutuutena olemme lisänneet palveluvalikoimaamme remontointipalvelun, joka auttaa teitä toteuttamaan kodin muutokset sujuvasti ja ammattitaidolla. Meille on kunnia-asia olla mukana luomassa kodistanne entistäkin toimivampaa ja viihtyisämpää ympäristöä. Yhteistyössä kanssanne suunnittelemme ja toteutamme remontit niin, että lopputulos vastaa täysin visionne ja tarpeidenne mukaista kokonaisuutta.

Markiisit ja kaihtimet

Kun arvoilla on merkitystä!

Olemme Henkka ja Ellen, Sawon Säde yrittäjiä. Olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja laatua. Meidän arvomme ohjaavat jokaista askelta, jonka otamme, ja ne ovat sydämessämme jokaisessa kohtaamisessa kanssanne:

  1. Asiakaslähtöisyys: Olemme täällä teitä varten. Tiedämme, että jokaisella asiakkaalla on ainutlaatuiset tarpeet ja toiveet, ja sitoudumme kuuntelemaan ja ymmärtämään teitä syvällisesti. Palvelumme suunnittelu, mittaus ja asennus ovat räätälöityjä juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi.

  2. Laatu: Laatu on meille kunnia-asia. Valikoimamme koostuu huolella valituista tuotteista, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään ja tyylikkyydestään. Yhteistyömme luotettavien kotimaisten ja skandinaavisten toimittajien kanssa varmistaa, että saatte vain parasta laatua kotiinne.

  3. Ammattitaito: Olemme ylpeitä osaamisestamme ja asiantuntemuksestamme alalla. Kokemuksen kautta voimme tarjota teille parasta mahdollista neuvontaa ja palvelua. Jokainen projekti, oli se sitten mittava remontti tai pieni muutos, toteutetaan ammattitaidolla ja tarkkuudella.

  4. Yksilöllisyys: Jokainen koti on ainutlaatuinen, ja niin ovat myös tarpeenne. Tarjoamme mittatilausratkaisuja, jotta voimme vastata juuri teidän tilaanne ja toiveitanne. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu huolella, jotta lopputulos on täydellinen harmonia käytännöllisyyden ja kauneuden välillä.

  5. Sitoutuminen: Sitoudumme olemaan luotettava ja vastuullinen kumppani matkallanne kohti unelmienne kotia. Olipa kyseessä uusien kaihtimien asennus, tulisijan lisääminen tai autotallin oven vaihto, olemme sitoutuneita tarjoamaan palvelua, joka ylittää odotuksenne.

  6. Perhehenkisyys: Olemme perheyritys, ja perheen lämpö ja yhteenkuuluvuus näkyvät toiminnassamme. Haluamme, että tunnette olonne tervetulleeksi ja arvostetuksi osaksi meidän perhettämme. Henkilökohtainen lähestymistapamme ja lämmin asiakaspalvelumme ovat tämän periaatteen heijastus.

Olemme innoissamme siitä, että voimme olla osana matkaanne kohti kauniimpaa ja toimivampaa kotia. Tule tutustumaan valikoimaamme ja anna meidän auttaa teitä löytämään juuri teille sopivat ratkaisut!

Henri Tullinen.jpg
Henri Tullinen

0440 338 835
henri@sawonsade.fi

Ellen Tullinen.jpg
Ellen Tullinen

045 270 4412

ellen@sawonsade.fi

Palvelulupauksemme sinulle

Rakennamme luottamusta, toteutamme unelmia. Tarjoamme sitoutuneesti mittatilausratkaisuja, korkealaatuista ammattitaitoa sekä lämpimän perhehenkistä palvelua. Tavoitteenamme on ylittää odotuksesi ja tehdä yhdessä matkastasi kohti kauniimpaa ja toimivampaa kotia ikimuistoinen ja vaivaton.

Palvelukonseptimme

Ensimmäinen yhteydenotto

Tule myymälään, soita, laita sähköpostia tai varaa kätevästi suunnitteluaika netistä!

Suunnittelu ja mittakäynti

Tutustutaan kohteeseen ja mietitään yhdessä parhaat ratkaisut juuri teidän tarpeisiin.

Kirjallinen tarjous

Teemme tarpeidenne pohjalta selkeän tarjouksen.

Pyydä tarjous
Tuotteen asennus

Asennuksen tekee aina ammattitaitoinen  asentaja.

Tuotteen Huolto

Pidämme kaihtimet ja markiisit kunnossa ja toimivina

Olemme ottaneet myymälässämme käyttöön @klarna.fi joustavat maksutavat.

Isot ja pienemmätkin hankinnat voit maksaa myöhemmin tai osissa, käytä silloin Klarnan maksa myöhemmin -vaihtoehtoja. Näin saat kaiken haluamasi saman tien ja maksat miten haluat.

bottom of page