top of page
Etsi

Tehosta kodin raikkautta – Sälekaihtimien puhdistamiseen uudet vinkit

haluamme kiinnittää huomiota sälekaihtimien puhdistukseen ja tarjota sinulle vinkkejä, jotka auttavat säilyttämään kaihtimesi virheettömässä kunnossa.

Sälekaihtimien säännöllinen puhdistus ei ainoastaan paranna niiden ulkonäköä, vaan myös varmistaa niiden toimivuuden pitkällä aikavälillä.

Tässä muutama helppo vaihe sälekaihtimien puhdistamiseen:

1 Pölyn poisto: Käytä pehmeää pölyhuiskaa tai mikrokuituliinaa poistaaksesi ensin irtonaisen pölyn säleistä. Voit myös käyttää sälekaihdinpuhdistinta, joka on uusi, erityisesti sälekaihtimien puhdistamiseen kehitetty harja, jonka avulla sälekaihtimet on helppoa puhdistaa ja myös pitää puhtaana

2 Pesu: Jos sälekaihtimiin jäi vielä likaa harjaamisen tai pölyhuiskalla pyyhkimisen jälkeen, likaiset kaihtimet kannattaa pyyhkiä nihkeällä mikrokuituliinalla, jolla saa myös tahrat puhdistettua. Pyyhi alas lasketut kaihtimet säle kerrallaan yksitellen tai suljettuna ylhäältä alas pyyhkien. Pyyhi kaihtimet lopuksi kuivalla mikrokuituliinalla. Varmista, että kaihtimet ovat täysin kuivat ennen niiden nostamista yläasentoon. Kaihdinta ei saa vetää kosteana ylös nippuun, sillä kosteat säleet tarttuvat toisiinsa ja niiden pinta voi vaurioitua.


 

Mikäli haluat uusia sälekaihtimesi tai tarvitset apua kaihtimien huoltamisessa, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivat kaihtimet.
Kommentare


bottom of page