Kangaskaihtimet

Pehmeys, monipuolisuus ja selkeät linjat ovat kangaskaihtimien lupaus sinulle. Kangaskaihtimia voi vetää ylhäältä alas, mutta myös alhaalta ylös, jolloin saat näkösuojaa katseilta estämättä kuitenkaan valon sisäänpääsyä kokonaan.

Kangaskaihtimilla voit luoda kevyemmän peittävyyden, jolloin valo osittain läpäisee tilan tai valita kokonaan pimentävän, jolloin yöunet eivät häiriinny valosta. Lisäksi kangaskaihtimien värimaailma puhuttelee skandinaavista desinginia.

Meiltä löytyy Lumeon että Visorin kangaskaihtimet.


Lumeon -kangaskaihtimet ovat tyylikäs ja sisustuksellinen vaihtoehto antamaan suojaa ikkunoihin. Ne sopivat myös poikkeavan muotoisiin, kalteviin sekä kattoikkunoihin.


Kangaskaihtimiin voi valita Plisee-kankaan tai Duette-kankaan. Plisee-kangas on läpikuultava tai peittävä. Duette-kankaan ilmataskulla saadaan aikaiseksi energiatehokkuutta. Kankaan ilmatasku eristää ääntä ja lämpöä. Duette-kankaalla voidaan myös pimentää huone tai tila.


Eri mekanismivaihtoehdoilla kaihdinta voidaan säätää alhaalta tai ylhäältä tai vaikka molemmista suunnista. Halutessasi voit jättää ikkunan yläosan avoimeksi ja alaosaan jää kangaskaihdin antamaan suojaa.


Visorin kaihtimen vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä.

Kankaiset vekkikaihtimet soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi lapsiperheisiin. Kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää.

Kaihtimen kangas on vesipestävää, Öko-Tex -sertifioitua polyesteriä. Listat maalattua alumiinia. Kaikissa muissa kankaissa paitsi kirkkaassa valkoisessa on helmiäispinta, joka kääntää tehokkaasti aurigonsäteitä takaisin ulos. Helmiäispinta näkyy kankaan taustalla kiiltävänä pintana. Tummissa kankaissa helmiäispinta näkyy hopeana.


Autamme löytämään parhaat ratkaisut juuri sinulle! Pyydä tarjous tai varaa mittakäynti.